Mladší žáci zakončili sezónu na turnajích v Železném Brodě a Liberci

3. duben 2024

Během měsíce března se mladší žáci účastnili dvou turnajů a to v Liberci v hale míčových sportů a v sokolovně Železném Brodě.

Turnaj v Liberci se konal 10. 3. 2024. Soupeři nám byli TJ Sokol Koberovy a FBC Panthers Liberec Black.

Na tento turnaj jsme odjeli ve zmenšeném počtu a to 7+1. Na turnaji jsme si vypůjčili dva hráče s Crejzíků Liberec.

První zápas jsme hráli proti TJ Sokol Koberovy, se soupeřem máme bilanci dvou proher. Do zápasu jsme šli s motivací, že soupeře dneska porazíme. Od začátku kluci byli vyrovnaným soupeřem, a i když jsme měli spoustu šancí, tak se nám nedařilo vstřelit gól, a tak soupeř byl první, který se ujal vedení. V krátké době střelil ještě několik gólů, na které jsme nebyli schopni odpovědět. Soupeř dotáhl zápas do vítězství.

Druhým soupeřem byli Panteři z Liberce. Od začátku zápasu jsme udávali tempo a podařilo se nám brzo vstřelit několik branek. Druhá a třetí třetina byla stále v naší režii a podařilo se nám střelit ještě další góly a zápas skončil výhrou pro naše kluky.

Zde bych chtěl poděkovat klukům z Liberce, kteří nám pomohli posílit náš tým a odehráli čtyři zápasy za sebou. 

Samozřejmě i rodině Stěhulovým, kteří nám zapůjčili dodávku na turnaj.

Posední turnaj v této sezóně se odehrál v Železném brodě, soupeři byli borci z TJ Turnov a FBC Lomnice nad Popelkou.

První zápas byl proti Turnovu, zde se očekávala vyrovnaná partie. Od začátku byl zápas vyrovnaný, našim borcům se podařilo dát v první třetině několik branek, na které soupeř dokázal odpovědět. V druhé a třetí třetině jsme soupeři odskočili o několik branek a zápas skončil vítězstvím našeho týmu.

Druhým soupeřem byli mlži z FBC Lomnice n/Pop. Kluci věděli, že to bude těžký soupeř, ale tím že to byl poslední zápas letošní sezóny, chtěli zakončit výhrou. Zápas sotva začal a během pár desítek vteřin jsme prohrávali  3:0, třetina i tímto skórem skončila. Do druhé třetiny jsme změnili trochu sestavu, a řekli jsme si, co je potřeba změnit. Tentokrát jsme dali rychlé góly a stav vyrovnali. Soupeř  byl sice zaskočený naší rychlou odezvou, ale Lomničtí se v krátké chvilce oklepali a začali skóre přetahovat na svoji stranu. Naši borci už nestačili výsledek změnit, a tak soupeř zápas vyhrál.

Na závěr bych chtěl všem hráčům poděkovat za odehrané turnaje. Rodičům za jakoukoliv pomoc, jak  s odvozem dětí na turnaje, také s pomocí při domácích turnajích.