Družstvo dorostenců zahájilo sezónu turnajem v Liberci

6. říjen 2020

V neděli se své sezónní premiéry dočkali i dorostenci. Nový tým s novým trenérem Janem Šimonem vyrazil na turnaj do Liberce, kde ho čekali dva domácí celky, Panthers Liberec a FBC Liberec "B".

V této sezóně jsme navázali spolupráci s nedalekým florbalovým klubem FBC Lomnice a vytvořili společné družstvo dorostenců. 

Po výsledkové stránce nedopadl turnaj nejlépe, protože jsme si odvezli dvě těsné porážky. 

Hodnocení turnaje trenérem Janem Šimonem:
"Ač se nám nepodařilo bodovat, tak já jsem s turnajem maximálně spokojen. V zápasech jsme se drželi tří hlavních cílů, z nichž jeden se nám dařilo naplňovat skvěle (nefaulovat v útočném pásmu), druhý tak napůl (neztrácet míčky ve středním pásmu) a s posledním, nutno podotknout nejtěžším, jsme měli největší problémy (přepínání mezi herními rolemi). 

Turnaj všichni odmakali, chyb byla spousta, ale aspoň víme, na čem budeme muset v trénincích pracovat. A jenom doufám, že na příštím turnaji budeme ve větším počtu, abychom celých 6 třetin vydrželi fyzicky se silami. 
Ještě jednou díky všem hráčům za nasazení, přístup a výkony. Rodičům za pomoc s dopravou. A těším se na další turnaj, kde budeme zase o kousek lepší."