Družstvo elévů zahájilo sezónu na domácí palubovce

13. říjen 2020

Další, kdo si odbyl svoji soutěžní premiéru v nové sezóně byly elévové. A to na domácí palubovce ve Sportovním centru. Bohužel byl to jejich první a na nějakou dobu (všichni věříme, že na co nejkratší) i poslední turnaj. V plánu byly tři naše družstva, bohužel rozsáhlé absence zapříčinily, že jsme turnaj odehráli pouze se dvěmi. A jak turnaj zhodnotil trenér elévů Jan Šimon?

"Pro kluky velmi těžký začátek sezóny. Jak všichni víme, tak díky opatřením se musely zápasy hrát bez přítomnosti diváků, tudíž hlavně rodičů. A pořád to jsou ještě malí kluci, kteří podporu svých nejbližších potřebují. Ale klobouk dolů, jak se s tím vypořádali. A co mě u srdce zahřálo nejvíce? Na všech byl oproti loňské sezóně vidět nějaký posun. Ať už v dovednostech, odvaze hrát, plnění pokynů a cílů atd. A nejúžasnější byly ti "špunti" z přípravky, kteří svým starším kamarádům vypomáhaly, a rvali se jako lvi a vůbec nebylo znát, že patří do mladší kategorie. Tady nemluvím pravdu :-) Každý to poznal, podle velikosti :-) Nakonec i příznivci výsledků by byli spokojeni, protože kluci díky svému nasazení, elánu, bojovnosti vyhráli čtyři z pěti zápasů. Klukům díky za výkony a nasazení, trenérům přípravky Alešovi a Denise za pomoc s koučováním, klukům z juniorky a dorostu za skvěle zvládnutou organizaci a Mírovi a Alešovi za pískání.

Doufám, že se s vámi neloučíme na dlouhou dobu a co nejdříve se budeme moct vrátit na palubovky. Všem do dalších dní hlavně hodně zdraví."