Jarní prázdniny zahájili mladší žáci v Kadani

17. únor 2022

Na začátku jarních prázdnin vyrazilo družstvo mladších žáku do daleké Kadaně.

Soupeři nám byla družstva z Jirkova, Ústí nad Labem a domácí družstvo z Kadaně.

Na turnaj s námi vyrazila nová posila týmu Kuba Jodas a i pro tentokrát nás doplnili hráči z kategorie elévů. Z turnaje jsme si odvezli dvě výhry a jednu cenou remízu. Po dlouhé době, kdy se nám na minulých turnajích moc nedařilo, bylo pro tým velkou motivací získání tak dobrého výsledku.

Hodnocení trenéra: "Celé družstvo si zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a plnění cílů, které před zápasem dostali od trenérů. 

První soupeř bylo družstvo z Jirkova. Soupeř s námi ze začátku držel  krok, kluci dali rychlé góly a dokázali brzo odskočit. Zápas dovedli do vítězství.

Druhým soupeřem bylo domácí družstvo z Kadaně. Hned od začátku bylo vidět, že to bude těžký soupeř i výsledek tomu do posledních minut nasvědčoval, ještě tři minuty před koncem jsme prohrávali o 4 branky. Dokázali jsme během dvou minut nasázet tři branky a soupeř se začal bát o výsledek. V posledních vteřinách jsme dorovnali a výsledek skončil remízou. Byl to po dlouhý době výsledek, který potěšil a ukázal, že můžeme hrát i s těžšími soupeři.

Třetí zápas byl proti Ústí nad Labem. Zápas začal dvěma rychlými góly do naší branky. Kluci byli nervozní, nic se jim nedařilo. Do půlky zápasu jsme stihli se soupeřem držet krok, dorovnali jsme a zápas tak dovedli do vítězství.

Na závěr patří poděkování rodičům za podporu a pomoc s dopravou."

trenér Marcel Bažant