Junioři nenavázali na povedený první turnaj

9. listopad 2021

V neděli 31.10. se družstvo juniorů vydalo na turnaj do Českého Dubu, kde se střetlo s týmy z Českého Dubu a Turnova. Po 2 náročných zápasech si kluci domu odvezli 2 prohry.

Komentář trenéra Jana Štěpánka: „Na turnaj jsme odjeli v 8 lidech do pole vzhledem ke karanténám a zraněním. Z tohoto důvodu hodnotit jednotlivé výkony v zápasech nemá moc smysl. Chtěl bych klukům poděkovat za morál a jejich snahu se zápasy něco udělat. Teď se musíme z toho oklepat, zamakat na tréninkách a na další turnaj odjet ve větším počtu hráčů. Díky soupeřům za zápasy.

Komentář kapitána Martina Formana: „V neděli 31.10 jsme se vydali na dva náročné zápasy do Českého Dubu. Bohužel bez hráčů v karanténě a pár zraněných. Nicméně, nás devět statečných se střetlo s hráči z Českého dubu a Turnova. První zápas se nesl ve vyrovnaném duchu až do oslabení 3 na 5. Po dvojici proměněných přesilovek soupeř vedl už o 3 branky. Ve třetí třetině přišlo z naší strany zlepšení v tlaku na branku, ale žádné góly to nepřineslo. O pauze jsme si řekli co od druhého zápasu čekáme a že chceme hrát na balónku. To se nám v první a druhé třetině dařilo, bohužel ve třetí už to bylo horší a i přes výborný poslední nápor v 6 hráčích se nám nepodařilo vyrovnat. Nezbývá nic než si odnést ponaučení do dalších zápasů. Děkuji borcům za odmakaná utkání.