Přípravka začala rok 2022 v Liberci

20. leden 2022

V neděli 16.1.2022 se naši nejmenší vydali na Ligový turnaj do Areálu míčových sportů v Liberci. Turnaje se zúčastnila obě naše družstva. Těsně před turnajem jsme se dostali do drobných potíží, kdy den před turnajem se omluvili tři hráči a v den turnaje ještě další malý borec.

První zápasy sehrály naše družstva s týmy z obce Koberovy. Zápasy byly poznamenány omezenou možností střídat. Jedno družstvo střídalo jednoho hráče a druhé družstvo dva hráče. Děti daly do zápasu všechny své síly a
po perfektních výkonech opět neprohrály.

V dalších zápasech již byla šance si hráče v rámci našich týmů půjčovat a tak si všichni zahráli ve všech dalších zápasech. Postupně s Panthers Liberec a FBC Liberec White, Orange a Black. Opět bylo vidět velké nasazení a radost ze hry s  podporou dobrých výkonů gólmanů. Odměnou bylo první vítězství v sezoně s týmem FBC Liberec Black, na který jsme zatím výsledkově nestačili.

Hodnocení trenéra Aleše Hypšmana:
Při absenci čtyř nejstarších a nejzkušenějších hráčů byl turnaj ukázkou, jak se všichni umí zapojit do hry a svou poctivou prací pomoci týmu. Nešlo se spoléhat na tradiční střelce a tak se objevili nové hvězdičky, které tuto roli převzali. Všichni na hřišti pracovali a turnaj si užili. Děkuji i rodičům za podporu a zajištění dopravy.