Přípravka zakončila rok v Jablonci nad Nisou

22. prosinec 2021

V Jablonci nad Nisou nás čekal v sobotu 18.12.2021 poslední turnaj letošního kalendářního roku. Vyrazil tam tým Lvíčat a jelikož měli Tygříci „volno“,  spojili jsme se v jeden tým. Bylo to správné rozhodnutí, jelikož cílem bylo, aby si zahrál každý kdo měl chuť a zároveň nás čekali čtyři náročné zápasy a tak se hodilo více hráčů pro střídání.

První dvě utkání jsme nastoupili proti týmům z Liberce,  postupně s FBC a Panthers. Liberečtí měli výškovou převahu a na hřišti byl fyzický rozdíl lehce znát. Přesto jsme drželi krok a nedali jim nic zadarmo. Následně nás čekalo utkání s Koberovy. Soupeř byl méně zdatný než liberečtí a jelikož jsme byli proti silným soupeřům výběrově rozehráni, Koberovy pro nás byli snadnou překážkou a tak jsme si připsali vysoké vítezství. Poslední zápas s Českou Lípou, která nás v letošní sezoně vždy porazila byl nejvyrovnanějším soubojem v celé dosavadní sezoně. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a o výsledkové vítězství jsme přišli až v posledních vteřinkách.

Celkově se turnaj velice vydařil, protočili jsme čtyři děti na postech brankáře, góly a povedenými akcemi se ukázali i netradiční střelci a aniž by to bylo vyžadováno, děti sami předvedli některé krásné kombinační akce, za které jim publikum tleskalo. Aleš Hypšman, trenér