První venkovní zápas body nepřinesl

22. září 2021

FBC Kutná Hora 12:2 SCC SEMILY

Branky: Zeman, Navrátil

Sestava: Heřman (Forman) – Vocelka, Zemánek, Sábl, Šimon – Vyhlídko, Zeman, Hradecký,
Kubín, Bulušek, Navrátil, Fišer, Tran, Roztočil

Komentář trenéra Tomáše Miksánka: „V dnešním utkání jsme předvedli solidní výkon pouze v 1. třetině. Soupeře drželi tam, kde jsme potřebovali. Zbytek zápasu jsme ale byli nedisciplinovaní, pomalí a nedůrazní. Soupeř to po zásluze potrestal a za 2 třetiny nám ukázal, jak má vypadat výkon hodný divizního utkání.
Děkujeme soupeři a pořadatelům za zápas v nádherné hale a fanouškům za podporu.

Komentář kapitána Tomáše Sábla: „Hodnocení zápasu by se dalo rozdělit podle jednotlivých třetin. První třetinu jsme odehráli velice dobře. Pokračovali jsme v zodpovědném přístupu z posledního zápasu a zaslouženě jsme vstřelili dvě branky. Bohužel ve druhé třetině jsme postupně přestali hrát naši hru a soupeř začal trestat některé naše zbytečné chyby nebo vyloučení. Ve třetí třetině byl soupeř v euforii a několikrát nechytatelně zakončil. Snad se nám podaří druhou půlku zápasu hodit za hlavu a vezmeme si ze zápasu to pozitivní.

Komentář hráče utkání hostů Šimona Heřmana: „Před utkáním jsme si říkali, že musíme navázat na výkon z předchozího zápasu. Což se nám v 1. třetině vedlo obstojně. Ze dvou protiútoků se nám podařilo skórovat. Po zbytek hry měl soupeř navrch a náš výkon ze začátku utkání bohužel pominul. Z tohoto zápasu se musíme rychle poučit, protože příště nás čeká obdobně těžký soupeř a my mu nedáme nic zadarmo.