Starší žáci vyrazili na turnaj do nedalekého Turnova

18. březen 2022

Starší žáci vyrazili na turnaj do nedalekého Turnova. Soupeři jim byli družstva z Jablonce nad Nisou, České Lípy a domácí družstvo z Turnova.

Po dlouhé době jsme jeli na turnaj v plné sestavě, bylo nás 12 hráčů. První zápas jsme hráli proti Jablonci nad Nisou. Od začátku to byl velice vyrovnaný zápas. Během zápasu jsme měli malinko na vrch. První půle zůstala bez branek. Druhá část byla zajímavější. V oslabení jsme dali gól a ujali jsme se vedení. Soupeř začal být nervózní a naši kluci toho využili a přidali další branku. V závěru sice soupeř jednu branku vstřelil, ale kluci si to už pohlídali a zápas zaslouženě vyhráli.

Druhým týmem bylo domácí družstvo z Turnova. Kluci od začátku bojovali a nenechali si vnutit hru soupeře. V zápase jsme měli mnoho šancí a některé jsme dokázali proměnil v gól. Zápas skončil pro naše družstvo výhrou. 

Třetí zápas byl proti České Lípě, zápas byl velice podobný jako proti Turnovu, zde bych chtěl vyzdvihnout 4 vstřelené branky Matěje Drbohlava. I tento zápas pro nás skončil výhrou.

Za mě jako trenéra mladších žáků jsem byl velice překvapen výkonem Honzy Stránského.

Na závěr bych chtěl poděkovat celému týmu za bojovnost, hru kterou předváděli a plnění cílů, se kterými do zápasu šli.

Trenér Marcel Bažant