Tábor Osečná 2020 - 1. den

1. srpen 2020

Rok se s rokem sešel a máme tu další ročník florbalového tábora, který se již stal tradicí v kalendáři akcí našeho florbalového klubu. Letos jsme se bohužel díky velkému zájmu a nedostatečné kapacitě, museli rozdělit na dvě party. Ty menší - přípravka, elévové, vyrazili na tradiční místo do Osečné. Druhá skupina - mladší žáci našla své útočiště v táboře na Pecce.

První den je za námi, první večeře - kuřecí řízek s bramborem a i jedno velké překvapení. Do tábora za námi zavítal nejmladší střelec v historii mužské reprezentace, který se trefil na Mistrovství světa, juniorský mistr světa, hráč, který v patnácti letech okusil nejvyšší českou soutěž, zahrál si za slavné Pixbo Wallenstam - Filip Langer. Filip dětem předal táborová trička, která jim po sérii otázek i podepsal. Došlo i na podpisy dalších předmětů. Společné focení a rozloučení. Tímto Filipovi moc děkujeme za skvělý zážitek pro děti.
 
Zítra začínáme boje v soutěžích "desetiboje" a "florbalového pětiboje". Reportáž z druhého dne opět přineseme na našich sociálních sítích.
Všechny vás zdravíme z Osečné.