Tábor Osečná 2020 - 3. den

3. srpen 2020

Třetí den nám počasí zvlášť nepřálo. Už ráno jsme museli rozcvičku udělat v tělocvičně. Po snídani a úklidu chatek, které dneska byly v mnohem horším "stavu" než včerejší první ráno, jsme se přesunuli do tělocvičnu. Na program jsme zařadili disciplíny florbalového šestiboje.

Nejprve vedení míčku, a potom následovala přihrávka na přesnost. Poté oběd a v rámci poledního klidu pohádka na DVD. Jelikož se počasí neumoudřilo ani odpoledne, tak jsme pokračovali opět v tělocvičně šestibojem. Jako první odpolední disciplína byl agillity běh, následovala střelba na přesnost - kužely.
Potom jsme si v rámci oddechu zahráli na schovávanou, která kluky evidentně hodně bavila a k vidění byly i nevšední schovávačky.

Poslední disciplínou pak byla "překážková" dráha s hokejkou. Na trase museli kluci zdolat lavičku, zvládnout kotoul, podlézat a přeskakovat překážky, oběhnout slalom. Jako bonusová disciplína následovala florbalová poznávačka, kdy měli kluci poznat jak známé české florbalisty, tak ale i florbalové kluby, vesměs ty z našeho regionu, s kterými se potkávají na turnajích.

Večeře, večerní osobní volno a třetí den je za námi. Snad se zítra počasí vylepší a budeme pokračovat "patnáctibojem" a snad zvládneme i nějaký výlet na kole, po kterém se kluci hodně ptají.